formula55
Пирожнии «Эскимо»
2000

 

Маҳсулоти лозима:

  • 3 дона тухм;
  • 90 грам шакар;
  • 75 грам орд;
  • 15 грам крахмал;
  • 2 қошуқ какао;
  • 1 қошуқ равғани растанӣ;

Барои ороиш:

  • 100 грам маска;
  • 80 грам шири қиёмшуда.

Тарзи таҳия:

Дар аввал барои асоси пирожни печенье пазед. Тухмҳоро дар зарф гиред, бо миксер лат занед. Оҳиста-оҳиста шакар илова кунед.Маҳсулотҳоро омехта карда, то сафед шудан лат занед.

Баъд аз ин, мо миксерро ба суръати паст гузаред ва оҳиста-оҳиста орд ва крахмал илова карда, бо миксер лат заданро идома диҳед, баъд хокаи какаоро меандозем. То он даме, ки маҳсулотҳо хуб омехта шаванд, бо миксер лат занед. Ниҳоят, равғани растанӣ илова кунед ва бо миксери дастӣ аз поён ба боло омехта кунед, то ки ҳамаи маҳсулотҳо хуб омехта шаванд.

Ба қолаб равған молида ба он қоғази пергамент тунук кунед ва маҳсулотро ба он резед. Хамири бисквитро рехтед ва дар тафдон дар ҳарорати 180 дараҷа 20-25 дақиқа то пӯхтанаш гузоред.

Бисквити хунукшударо пора-пора карда, ба зарфи блендер мегирем ва бо блендер майда мекунем. Агар блендер надошта бошед, шумо метавонед онро дастӣ иҷро кунед. Ба нонрезаҳои бисквит чормағзҳои майда кардашударо илова кунед, хуб омехта кунед.

 

Барои ороиш шири моеъро бо маска илова кунед ва бо он шоколади обкардашуда илова карда, бо миксер лат занед. Пирожниҳо онқадар ширин нестанд, агар шумо ширинтарро дӯст доред, каме бештар шири моеъ ё шакар илова кунед. Равғани маскаро ба резаҳои бисквити майдашуда илова кунед ва бо дастони худ хуб омехта кунед.

 

Барои пирожни, бояд як қолаби тайёрро истифода кунем, пирожниҳоро маҳкам пур мекунам ва чӯбҳоро мегузорам. Мо формаро бо торт дар яхдон барои 1,5-2 соат мегузорем.

 

Пирожниҳои яхкардашударо аз яхдон мегирем ва аз қолаб низ ҷудо мекунем. Баъдан малҳами омодакардашударо аз болояшон резед ва бо шоколад оро диҳед.

 

Бо иштиҳо бошед!

Поделиться новостью
Шарҳ
(0)
ҲАНУЗ ШАРҲ НЕСТ
НОМАТОНРО НАВИСЕД
ШАРҲАТОНРО ГУЗОРЕД
Шарҳ
(0)
ҲАНУЗ ШАРҲ НЕСТ
НОМАТОНРО НАВИСЕД
ШАРҲАТОНРО ГУЗОРЕД