formula
Резашӯрбо
2255

Маҳсулоти зарурӣ:

  • Гӯшт – 250 гр;
  • Равған – 100 мл;
  • Пиёз – 1 дона;
  • Помидор – 1 дона;
  • Картошка – 3 дона;
  • Сабзӣ – 1 дона;
  • Нахӯд – 100 г;
  • Қаланфури булғорӣ – 1 дона;
  • Сирпиёз – 3 дандона
  • намак,
  • мурч,
  • барги лавр,
  • қаламфури сурх
  • кабудиҳои хушк

Тарзи таҳия:

Гӯштро чоркунчаи ҳаҷман миёна ва пиёз, сабзӣ, картошка, қаланфури булғорию помидорро дар шакли чоркунҷаи хурд – хурд реза мекунем. Сирпиёзро бо паҳлуи корд зер карда, майда менамоем.

Гӯштро андаке таф дода, намак мезанем ва ҳамаи маҳсулоти резашударо илова карда, мезирбонем.

Нахӯдро андохта, 1 литр об мерезем. Баъди ҷӯшидан дар оташи паст мепазем ва мувофиқи табъ кабудиҳои тару хушк ҳамроҳ менамоем.

Поделиться новостью
Шарҳ
(0)
ҲАНУЗ ШАРҲ НЕСТ
НОМАТОНРО НАВИСЕД
ШАРҲАТОНРО ГУЗОРЕД
Шарҳ
(0)
ҲАНУЗ ШАРҲ НЕСТ
НОМАТОНРО НАВИСЕД
ШАРҲАТОНРО ГУЗОРЕД